Motociclist luat cu elicopterul SMURD după ce s-a izbit cu motocicleta de o autocisternă

Motociclist luat cu elicopterul SMURD după ce s-a izbit cu motocicleta de o autocisternă

Un motociclist a suferit răni grave, sâmbătă, după ce a intrat în coliziune cu o autocisternă încărcată cu lapte, pe DN 13, în județul Brașov.

Motociclistul, în vârstă de 35 ani, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă la dreapta şi a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar.

„În jurul orelor 10.37, conducătorul în vârstă de 35 ani al unei motociclete a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta pe DN 13, din direcţia Braşov către Sighişoara, și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar”, se explică într-un comunicatr remis de Poliția Județeană Brașov.

Potrivit Infotrafic, evenimentul rutier a avut loc pe DN 13 Brașov – Sighișoara, între localitățile Mihai Viteazu (jud. Mureș) și Criț (jud. Brașov), pe raza județului Brașov

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului motocicletei, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Tg. Mureş.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.