Copiii sunt asteptați în Piața Sfatului pentru participa la demonstrații sportive

Copiii sunt asteptați în Piața Sfatului pentru participa la demonstrații sportive

Sambata, 9 septembrie , intre orele 15:00 si 19:30, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Junior Sport Fest.
Sute de copii sunt asteptati in Piata Sfatului pentru a asista si participa la numeroase demonstratii sportive realizate de catre copiii inscrisi la cluburile sportive din Brasov. Evenimentul, organizat cu
sprijinul Primariei Brasov, are drept scop promovarea sportului in randul celor mici.

Printre cluburile sportive prezente la eveniment vor fi ACS Scrimă Brașov (Scrimă), ASC Corona Brașov (Handbal, Fotbal si Hochei), BC Galactica Brașov (Baschet), Balet cu Vio ( Balet) , Clubul de Dans Vio
Dance (Dans) si Teo Marin (Tenis).

La eveniment vor fi prezenti si sportivi de renume precum Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Magda Jerebie si multi altii.

Mai mult decat atat, anul acesta organizatorii au introdus si elemente de noutate aducand unicul pumptrack modular din Romania, chiar in Piata Sfatului. Astfel, vor avea loc si demonstratii de skateboard, BMX si MountainBike, iar copilasii interesati pot beneficia de primele lectii gratuite.

Prima editie a Junior Sport Fest, desfasurata in septembrie 2016, a adunat peste 700 de copii care au avut ocazia de a interactiona cu sportivii juniori si antrenorii acestora, fiind initiati in tainele a numeroase sporturi.

Participarea la demonstratiile sportive este gratuita, copiii si parintii fiind asteptati in Piata Sfatului pentru a afla cat mai multe despre minunata lume a sportului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.