Programe noi de licenţă şi peste 2.000 de locuri disponibile la Universitatea Transilvania

Programe noi de licenţă şi peste 2.000 de locuri disponibile la Universitatea Transilvania

Universitatea Transilvania Braşov pune la dispoziţia absolvenţilor 2.032 de locuri la învăţământul cu frecvenţă, dintre care 445 sunt locuri bugetate, 1.561 sunt locuri „cu taxă”, 18 locuri sunt destinate românilor de pretutindeni, iar 8 locuri sunt pentru rromi.

La învăţământul fără frecvenţă, sunt disponibile circa 240 de locuri, iar la învăţământul la distanţă sunt 445 de locuri.

Înscrierile la admiterea de toamnă, pentru următorul an universitar, se fac până sâmbătă, 9 septembrie la sediul fiecărei facultăţi, iar dosarele pot fi depuse dosarele în intervalul 9 – 15, de miercuri până vineri, iar sâmbătă, între orele 9 – 13.

Între 10 şi 11 septembrie va avea loc desfășurarea probelor practice și a probelor scrise la Facultatea de Muzică, Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane, Facultatea de Medicină (datele exacte pentru fiecare probă vor fi afișate pe pagina web a admiterii). Iar între 13 – 15 septembrie va avea loc confirmarea locurilor (depunerea actelor de studii în original sau confirmarea în scris, pentru candidații admiși pe locurile fără taxă.

Pe 18 septembrievor fi afişate listee în urma redistribuirii (liste faza a II-a), iar în zilele de 19-20 septembrie – confirmarea locurilor, urmînd ca în 21 septembrie să fie afişate listele finale de admitere pentru sesiunea septembrie 2017, iar pe 22 septembrie vor fi afişate listele de admitere cumulate (sesiunile iulie și septembrie)

Între 25 – 26 septembrie va avea loc redistribuirea locurilor rămase neocupate.

Pentru formele de învățământ cu frecvență redusă (IFR) și la distanță (ID), înscrierile continuă până la data de 20 septembrie inclusiv.

Programe noi de licenţă

În acest an Universitatea Transilvania vine cu două programe noi la licenţă, Zi, unde sunt disponibile doar locuri cu taxă.

La Facultatea de Sociologie şi Comunicare, a fost înfiinţat programul de studiu „Media digitală”, iar la Facultatea de Ingineria Lemnului, programul de Ingineria şi designul produselor finite din lemn va fi cu predare în limba engleză, notează BunaZiuaBrasov.

La masterat, noutatea este un program la Facultatea de Inginerie Mecanică, derulat în parteneriat cu o firmă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.