Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce a avariat o conductă de gaze şi a fugit de la locul faptei

Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce a avariat o conductă de gaze şi a fugit de la locul faptei

Un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a ales cu dosar penal, după ce a avariat o conductă de gaze, pe raza localităţii Cuciulata din judeţul Braşov.

Localnicii au sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz, duminică seara, cu privire la faptul că un autoturism a lovit conducta de gaz din localitatea Cuciulata, după care s-a făcut nevăzut.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat la scurt timp pe şoferul fugar, un bărbat în vârstă de 35 ani, iar la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,02 mg/l alcool pur.

Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Rupea, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, în urma accidentului a rezultat avarierea conductei, la fața locului fiind prezenți reprezentanții ISU Brașov și cei ai companiei de distribuție gaze naturale, pentru prevenirea oricărui incident și asigurarea remedierii defecțiunilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și distrugere, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care continuă verificările pentru stabilirea întregii stări de fapt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.