Animalele de la Zoo Braşov, prezente la festivalul familiei, în Parcul Noua

Animalele de la Zoo Braşov, prezente la festivalul familiei, în Parcul Noua

În cadrul celui mare festival al familiei din România, LollyBoom, care se va desfășura în perioada 8-10 septembrie, în Parcul Noua, vor fi prezente și animalele de la Grădina Zoologică Brașov.

Astfel, copii și părinții vor putea să le vadă într-o altă formulă decât cea convențională, iar cei mici vor avea șansa să se joace și să descopere diferite animăluțe.

Totodată, personalul va susține ateliere creative atât pentru copii, cât și pentru adulți, dintre care amintim ,,Zoo de plastilină”, ,,Pământul, planetă vie”, ,,Ce înseamnă să fii îngrijitor la Zoo?”. Este pentru prima dată în România când o grădină zoologică se activează în cadrul unui festival, notează BunaZiuaBrasov.

Pe parcursul festivalului, care va începe zilnic la ora 11.00, sunteți așteptați să descoperiți lumea Zoo din tărâmul de poveste LollyBoom, spectacole la scenă de dans, teatru, magie, concerte, proiecţii de film în aer liber și  multe alte surprize.

Programul complet va fi afișat pe site-ul http://www.lollyboomfestival.com.

Accesul este gratuit.

Citește și: http://newsbv.ro/2017/08/24/lollyboom-mare-eveniment-dedicat-familiei-parcul-noua/

Foto: facebook.com/LollyBoomFest/

  1. Pana la urma cine pe cine studiaza? Oamenii pe animale sau animalele oamenii? Ca la ce apucaturi au unii (parca ii si vad cu semintele in gura de exemplu) pana si maimutele s-ar dezice de bucata aia de ADN comun. Parca imi si imaginez: moldovenii cu semintele de bostan in gura si scuipand iar maimutele cu banane, iepurii cu morcovi. Parca e diferenta, nu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.