Foc, gust şi pasiune! Lux Divina și Masters of Flames vă așteaptă la Oktoberfest!

Foc, gust şi pasiune! Lux Divina și Masters of Flames vă așteaptă la Oktoberfest!

Fierbinţi, aromate şi apetisante, preparatele la grătar încing imaginaţia oricărui gurmand! Dacă vreţi să vă bucuraţi de o experienţă culinară de excepţie, care să meargă mânuşă cu cele mai bune sortimente de bere, haideţi la Oktoberfest şi căutaţi maeştrii bucătari specializaţi în prepararea grătarelor: Master of Flames!

Prezenţa la Oktoberfest a acestor ingenioşi chefi este asigurată de Lux Divina, centrul braşovean de evenimente şi conferinţe care a găzduit în ultimii ani show-uri culinare de excepţie: Vegetarian Culinary Cup, East European Culinary Cup etc.

Pasiunea şi atenţia pentru excelenţa culinară a celor de la Lux Divina se traduce nu numai prin găzduirea unor show-uri culinare de excepţie, ci şi prin oferirea fiecărui oaspete a centrului de evenimente a unei experienţe culinare unice. Această pasiune este cea care a dat startul unei colaborări de excepţie cu Asociația Culturală Euro-Est Alternativ (A.C.E.E.A) şi cu managerul acestei asociaţii, chef Radu Zărnescu.

Numele A.C.E.E.A. se identifică cu dezvoltarea gastronomiei în România şi cu recunoaşterea internaţională a bucătăriei româneşti. Sute de show-uri naţionale şi internaţionale şi numeroase concursuri de gătit au poziţionat A.C.E.E.A ca un nume de referinţă în peisajul gastronomiei de nivel înalt.

De aceea, asocierea Lux Divina cu această asociaţie a venit firesc, calitatea, profesionalismul şi grija pentru experienţele culinare de excepţie fiindu-le comune.

La Oktoberfest, organizat în inima celui mai frumos oraş din ţară, Lux Divina a invitat divizia de fire cooking a A.C.E.E.A – Masteres of Flames, condusă de Radu Zărnescu, pentru a le oferi braşovenilor preparate la grătar aşa cum nu au mai gustat niciodată!

Haideţi la Oktoberfest şi lăsaţi-i pe cei de la Master of Flames să vă încânte simţurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.