Doi tineri prinși furând lemne în toiul nopții, la Tărlungeni

Doi tineri prinși furând lemne în toiul nopții, la Tărlungeni

Doi bărbați de 20 şi respectiv 24 de ani, au fost prinşi de nişte pădurari, joi, în jurul orei 02.30, în timp ce sustrăgeau, cu o autoutilitară, material lemnos din rampa situată în zona denumită ”Pârâul Podului”, din comuna Tărlungeni.

Când au fost prinşi asupra faptului, cei doi au fugit de la locul faptei, însă polițiștii i-au identificat rapid şi a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tinerii au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Brașov.

„Materialul lemnos recuperat a fost predat în custodia Ocolului Silvic „Ciucaș” RA Tărlungeni. Autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea confiscării și urmează a fi introdusă în Camera de Corpuri Delicte a IPJ Brașov. Cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Tărlungeni , în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru stabilirea cu exactitate a întregii stări de fapt”, a explicat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Tărlungeni, cei doi fiind bănuiţi şi de alte fapte similare.

Foto: cronicadegaiesti.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.