PNL – la mare şi la munte

PNL – la mare şi la munte

Liberalii se vor reuni în perioada 31 august – 2 septembrie, la Neptun, pentru a discuta strategia pe care o vor adopta în sesiunea parlamentară de toamnă, a declarat, luni, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, afirmând că BEx a decis şi convocarea Consiliului Naţional pe 15 septembrie.

„Biroul Executiv a decis convocarea Biroului Permanent Naţional împreună cu grupurile parlamentare, dar şi cu parlamentarii din Parlamentul European pentru 31 august, 1 şi 2 septembrie la Neptun în care vom discuta despre strategia şi tactica pe care PNL o va adopta în această sesiune parlamentară şi în care vom stabili şi priorităţile legislative pe care PNL le va avea în această sesiune de toamnă”, a declarat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

Biroul Executiv a decis şi convocarea Consiliului Naţional al PNL pe 15 septembrie, la Braşov, a precizat Robert Sighiartău.

„Vom avea întâlniri cu membri de drept ai Consiliului Naţional şi vom adopta câteva hotărâri importante pentru organizarea PNL, dar şi strategia politică a partidului pentru următoarea perioadă”, a adăugat secretarul general al PNL.

  1. Daca aveau ceva serios si interesant de vorbit o puteau face si la Fetesti, nu era necesara deplasarea in statiuni. Sau poate ca i-a mers rau la vreun hotelier si mai ciupeste si ala ceva, asa ca intre apropiati. Apropo, dupa ce termina cu impartitul ciolanului nu isi fac timp asa cateva ore sa discute mai serios si despre cetatenii tarii, ca e cam haos in tara si uite isi cam face lumea de cap: emigreaza, nu se tine de munca deoarece statul le ia aproape tot din portofel, aia care au ceva bani deoparte nu vor sa investeasca deoarce nu exista predictibilitate… Sugestie: de ce nu merg in Eforie Nord am citit ca sunt niste curenti marini foarte puternici pe acolo.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.