Handbalistele Coronei au câştigat amicalul cu Minaur Baia Mare

Handbalistele Coronei au câştigat amicalul cu Minaur Baia Mare

Handbalistele Coronei au câştigat, marţi, cel de-al doilea meci jucat la Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi”. echipa antrenată de Costică Buceschi şi Dragoş Dobrescu a învins cu scorul de 27-20 (14-10) pe Minaur Baia Mare, partidă în care cei doi tehnicieni le-au folosit un timp mai lung pe jucătoarele tinere, Sorina Tîrcă, Daria Bucur, Ana Maria Lopătaru, Claudia Lăcătuş şi în poartă pe Daciana Hosu. Pentru Corona au marcat: Tîrcă 5, Neagu 3, Bloj 4, Bucur 3, Chiricuţă 3, Tiron 2, Tomescu 2, Creţu 1, Popa 1, Lopătaru 1.

La finalul partidei, antrenorul Costică Buceschi a declarat: „Ţinând cont că sunt meciuri de pregătire au fost şi lucruri bune şi lucruri mai puţin bune. Sper să remediem cît mai repede ceea ce nu a mers bine. Încă suferim la omogenitate în special pe faza de apărare şi încă suntem destul de descoperiţi în zonă centrală pe faza de atac, avem un singur centru în acest moment pentru că, din păcate, Cosmina Cozma e accidentată. Sperăm totuşi, ca pe 6 septembrie când începe campionatul, toată lumea să fie aptă. E greu de spus dacă ne mai trebuie sau nu un portar, eu cred că portarii pe care îi avem acum în echipă au valoare şi trebuie să demonstreze acest lucru. E drept că prin plecarea Denisei Dedu este o presiune mare pe ei, pentru că mereu Corona a fost obişnuită cu portari foarte buni, iar cele trei fete trebuie să facă totul ca să apere cât mai bine. Până la urmă, însă, într-un meci greşelile nu sunt doar ale portarilor, sunt şi ale apărării, astfel că trebuie ca toată lumea să facă totul pentru ca lucrurile să meargă aşa cum ne dorim”.

Marţi, de la ora 18.00, Corona va juca ultimul meci de la Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi”, împotriva echipei HCM Slobozia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.