Braşovul rămâne şi în următoarea perioadă fără secretar

Braşovul rămâne şi în următoarea perioadă fără secretar

Niciunul dintre cei patru candidaţi care au participat la concursul organizat Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), pentru ocuparea postului de secretar al municipiului Brașov, nu a obţinut punctajul minim necesar.

Pentru a fi declaraţi admişi, la testul scris din 8 august, ei trebuiau să obţină minim 70 de puncte dintr-un maxim de 100.

Potrivit datelor disponibile pe site-ul ANFP, cea mai mică notă, 23,6 puncte, a fost obţinut de Vasile Bănică, acesta fiind urmat de actualul secretar interimar al Braşovului, Maria-Anda Zamora, 29,4. Ceilalţi doi candidaţi, Cristinel Cichindel a obţinut 30 de puncte, iar Cătălina-Georgeta a obţinut 36,8.

Reamintim că funcţia de secretar al Braşovului a rămas vacantă după ce în luna noiembrie a anului trecut, titularul postului, Nicolae Paraschiv, s-a pensionat, după care s-a angajat ca jurist la SC RIAL SRL, societate comercială în subordinea Consiliului Local Braşov.

Potrivit noii grile de salarizare intrată în vigoare la data de 1 iulie 2017, funcţia de secretar al municipiului Braşov este remunerată cu un salariu lunar între 10.005 şi 10.150 lei, în funcţie de gradaţia profesională.

Foto: arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.