Taximetrist reținut după ce și-a însușit telefonul uitat de un client în mașină

Taximetrist reținut după ce și-a însușit telefonul uitat de un client în mașină

Polițiștii din cadrul Secția 2 Poliție Braşov au fost sesizați de un bărbat, în noiembrie 2016, că imediat după coborârea dintr-un taxi, pe str. Carierei, din municipiul Brașov, a constatat lipsa telefonului mobil, în valoare de aproximativ 2.200 lei.

Polițiștii au identificat cu rapiditate conducătorul autoturismului folosit în regim taxi, un bărbat de 34 ani, care a negat însușirea bunului.

„În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au descoperit telefonul în posesia bărbatului de 34 de ani, bunul fiind predat părții vătămate. La data de 9 august a.c., bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Brașov, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Braşov.

  1. Adica pt ca ia furat un tel la luat la politie ia dat si 24 de ore de arest ,da pe fratele meu care a fost batut simbata seara cu bestialitate are 45 de zile de la medicul legist de ingrijire si plus ca lau trimes la operatie la trgul mures si pe agresor nu lau chemat macar la declaratie , cine mai intelege legile din romania ca nu se mai face dreptate

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.