Peste 150 de echipe la Braşov Junior’s Cup

Peste 150 de echipe la Braşov Junior’s Cup

Cel mai puternic turneu de fotbal pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei, Braşov Junior’s Cup, se desfășoară în perioada 9-20 august la Brașov, pe stadionul Unirea din Tărlungeni.

Întrecerea categoriilor de vârstă 2005-2011 se va disputa între 10 si 13 august, la start urmând a fi prezente 158 de echipe, cluburi cunoscute, şcoli private, licee cu profil sportiv din fotbalul românesc, dar şi formaţii din străinatate (Republica Moldova, Slovacia şi Polonia).

Totodată, grupele de vârstă 2002 – 2004 se vor juca între 16 şi 20 august, lista completă a participanţilor (aproximativ 30 de echipe) din această secţiune urmând a fi anunţată în următoarele zile.

La cea de-a noua ediţie a turneului, au confirmat deja prezența echipe din 8 țări precum și cele mai bune cluburi din România (Steaua București,Dinamo Bucucurești, CSU Craiova, etc), cele mai bune școli particulare (Luceafărul Cluj, Kinder SGM,Cautis SS, Ilie Oana, Junior Suceava, Interstar Sibiu, etc) precum și cele mai bune licee sportive ( LPS Vaslui, LPS Suceava, LPS Banatul).

Foto: brasovcup.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.