Mașină, în care se afla o femeie și un bebeluș, proiectată pe trotuar unde a lovit un pieton și un panou electric

Mașină, în care se afla o femeie și un bebeluș, proiectată pe trotuar unde a lovit un pieton și un panou electric

Un conducător auto în vârstă de 34 de ani, nu a acordat prioritate într-o intersecție și a intrat în coliziune un alt autovehicul, în care se aflau o femeie de 39 de ani şi bebeluşul acesteia, pe care l-a proiectat pe trotuar, unde a lovit un pieton și un panou electric.

Ca urmare a incidentului, femeia şi copilul au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce pietonul a refuzat internarea.

„La data de 05 august a.c., în jurul orelor 11.55,  un bărbat de 34 ani, a condus un autoturism pe str. Lunii, din municipiul Braşov, dinspre str. Calea Bucureşti spre str. Traian,  iar la intersecţia cu aceasta din urmă nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe drumul prioritar de o femeie de 39 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul lovit a fost proiectat pe trotuar unde a acroşat un pieton şi a lovit un panou electric. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto, a bebeluşului acesteia, pasager în maşină transportat în dispozitiv de siguranţă pentru copii, şi a pietonului. Femeia a fost transportată Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bebeluşul la Spitalul de Pediatrie Braşov, pietonul refuzând transportarea la o un unitate medicală”, a declarat reprezentantul poliţiştilor braşoveni, subcomisarul Ionuţ Marin.

La testarea conducătorilor cu etilotestul s-a constatat că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost constituit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.