Cine este „Handicapatul parvenit de la Brașov”

Cine este „Handicapatul parvenit de la Brașov”

Handicapatul parvenit de Brașov! Așa a fost poreclit de internauți un bărbat, după ce un consilier local s-a supărat, -și pe bună dreptate- pe faptul că tot mai multe persoane parchează în locuri nepermise. Astfel, Cristian Macedonschi a decis să îl facă celebru pe contul său de Facebook pe încă un șofer care are impresia că i se cuvine orice, inclusiv să parcheze pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, share-uind fotografiile postate de Silvia Dumitru.

Cum social media funcționează mai ceva ca Serviciul Român de Informații, numele șoferului s-a aflat rapid. Dan Nicorescu este milionarul căruia îi place să se afișeze în mașini de lux, în cazul de față, în cea mai nouă achiziție a sa, un Lamborghini de 400.000 de euro și care a parcat pe un loc care nu i se cuvenea, ținând cont că acesta nu suferă de nicio afecțiune. Ca să fie tacâmul complet, bărbatul a parcat nu pe unul, ci pe două astfel de locuri.

  1. Exprimarea putea fi in alti termeni !

    Reply
  2. Nu statutul social conteaza in aceasta situatie,la fel de bine,in acel loc putea sa fie parcat „un cazan de masina „,problema la noi este ” ghiolbanismul” ,ne dorim mod de viata civilizat ca afara,dar asteptam ca modul asta sa cada din cer,fara sa facem nimic.Ar trebui ca fiecare dintre noi sa ne mai cizelam putin,de la tigara aruncata pe jos,la modul in care parcam masinile pe locuri platite si platim acea taxa de parcare,si multe altele,sunt prea multe lucruri de schimbat in tara asta,dar e mai usor sa stai sa te plangi..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.