Marian Godină se vinde mai bine decât Klaus Iohannis

Marian Godină se vinde mai bine decât Klaus Iohannis

Polițistul brașovean Marian Godină a devenit celebru datorită textelor publicate pe facebook, iar în februarie 2016, datorită popularității acestora, a scos o carte care conține cele mai reprezentative scrieri ale sale.

Cartea a avut un succes considerabil, editura care a publicat-o anunțând că se înregistraseră 20.000 de precomenzi. La vremea respectivă, s-a facut și un calcul, din care reieșea că, ținând cont de prețul de 30 de lei al volumului și de procentul ce i s-ar fi cuvenit lui Godină, acesta ar fi urmat să încaseze aproximativ 200.000 de lei.

În ultima sa declarație de avere, care se referă la veniturile din 2016, Godină a trecut și suma încasată de la editura care a publicat cartea, suma fiind de 302.875 de lei, adică aproximativ 65.000 de euro.

Președintele Klaus Iohannis, și-a trecut și el în declarațiile de avere banii încasați din comecializarea celor două carți ale sale, care au aparut dupa la sfarsitul lui 2014. Din documente reiese ca Iohannis a încasat 82.844 de lei în 2015, din drepturi de autor primite de la editură, si 34.654 de lei în 2016, ceea ce înseamnă că, în total, președintele a încasat 117.498 de lei pentru cărțile sale.

Astfel, polițistul a câștigat din vânzarea unei singure cărți de aproape trei ori mai mult decât președintele, care a publicat două volume.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via