Handbal: participare brașoveană la Cell Cup (Veszprem – Ungaria)

Handbal: participare brașoveană la Cell Cup (Veszprem – Ungaria)

Duminică, 6 august 2017, în Ungaria, la Veszprem, începe Cell Cup, unul dintre cele mai puternice turnee de handbal pentru juniori și junioare din Europa, la care participă aproape 150 de echipe din Austria, Germania, China, Belgia, Croația, Cehia, Finalnda, Ungaria, Israel, Mexic, Norvegia, Serbia, Elveția, Ucraina, Slovacia și România. La Cell Cup, Clubul Sportiv Transilvania Brașov va participa cu 5 echipe (70 de sportivi): patru la feminin și una la masculin.

Echipa de băieți, juniori 4, pregătită de Titus Donosa, a fost repartizată în grupa C, împreună cu Pick Szeged (Ungaria), Alsóörsért Közalapítvány (Ungaria), UKS Lider Swarzedz (Polonia) și HC Visé BM ASBL (Belgia).

Antrenate de Liliana Ștefan, junioarele 4 vor juca în grupa B, cu Siofok, Debrecen și Gyor, în timp ce junioarele trei, pregătite de Cristina Romilă, evoluează în grupa D cu Debrecen, Veszprem, Dorogi Egyetértés Sportegyesület – toate din Ungaria, Dorogi Egyetértés din Slovacia si MOSM Tychy din Polonia.

Formația de junioare 2 (antrenor Vasile Curițeanu) va juca împotriva MTK Budapesta (Ungaria), HSG Dietmannsried (Austria) și Gamos Valles din Mexic. Marea absență din trupa brașoveană este Ioana Bălăceanu, sportivă plecată cu lotul național U17 la Campionatul European din Slovacia. Săptămâna trecută, Ioana a câștigat medalia de argint cu naționala României la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), găzduit tot de Ungaria, la Gyor.

La rândul lor, junioarele mari, de pregătirea cărora răspunde Lena Brebeanu, au ca adversare echipele Vfl Gunzburg (Germania), MOSM Tychy (Polonia), Kisvardai (Ungaria) și Uilenspiegel Wilrijk (Belgia). (Foto: ACS Transilvania Brașov)

  1. […] La ediția din acest an, handbalul brașovean este reprezentat de cele 5 echipe ale Clubului Sportiv Transilvania. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.