Festivalul Bean Bag aduce un documentar în premieră, în Poiana Brașov

Festivalul Bean Bag aduce un documentar în premieră, în Poiana Brașov

Bean Bag Festival aduce brașovenilor și turiștilor din Poiana Brașov primul festival de film din România ce îmbină cultura cu confortul, în mijlocul naturii.

Cea de-a doua ediție a festivalului va avea loc în incinta Centrului de Agrement din Poiana Brașov unde, începând cu ora 12:00, vor fi proiectate 3 animații pentru copii și 3 documentare ce promovează multiculturalismul, drepturile omului și grija față de mediul înconjurător.

Filmul documentar „Terra” de Yann-Arthus Bertrand va putea fi vizionat în premieră în România, în seara de 12 august 2017, începând cu ora 20.00.

De asemenea, pe parcursul zilei vor fi proiectate trei animații pentru copii și trei documentare ce promovează multiculturalismul, drepturile omului și grija față de mediul înconjurător.

Brașovenii se pot relaxa pe fotolii gonflabile și se pot delecta citind din biblioteca festivalului sau desena cărți de colorat.

Pentru doritorii de activități sportive, centrul de agrement pune la dispoziție piste de bowling și un perete de cățărat, iar în exteriorul centrului se vor organiza jocuri de frisbee și badminton.

Intrarea la festival și la filme este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.