Examenul de Bacalaureat începe cu probele scrise. Aproape 900 de elevi înscriși la sesiunea de toamnă

Examenul de Bacalaureat începe cu probele scrise. Aproape 900 de elevi înscriși la sesiunea de toamnă

Sesiunea a doua a Bacalaureatului marchează o premieră. Examenul va începe cu probele scrise, care vor fi urmate de probele orale.

Astfel, în 21 august este programată proba scrisă la Limba şi Literatura Română, urmând ca în 22 august, candidaţii care au învăţat în limbile minorităţilor naţionale să susţină proba scrisă la Limba şi Literatura maternă.

În 23 august este programată proba scrisă obligatorie a profilului, iar în 24 august, proba scisă la alegere a profilului şi specializării. În 25 august, precum şi în perioada 28 – 31 august sunt programate probele orale.

Rezultatele vor fi afişate în 1 septembrie, până la ora 16.00, iar între orele 16.00 – 20.00 vor putea fi făcute contestaţii. În 6 septembrie vor fi afişate rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor.

887 de elevi, din județul Brașov, vor susţine la finele lunii august a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2017.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov a făcut publică şi arondarea liceelor la centrele de examen – două pentru această sesiune şi o subcomisie în Făgăraş.

Un centru de examen va fi Colegiul „Nicolae Titulescu”, unde sunt înscrişi 375 de candidaţi. Cel de-al doilea centru este la Colegiul Tehnic „Mircea Cristea”, unde sunt 366 de candidaţi.

O subcomisie a Colegiului „Nicolae Titulescu” va fi la Colegiul „Radu Negru” Făgăraş, unde vor susţine examen 146 de candidaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.