Corona, amical cu Debrecen: „Chiar dacă nu am câştigat, sunt mulţumit de jocul echipei din acest moment”

Corona, amical cu Debrecen: „Chiar dacă nu am câştigat, sunt mulţumit de jocul echipei din acest moment”

Corona a jucat joi seara primul amical in compa echipei maghiare DVSC Debrecen. Chiar dacă scorul a fost în favoarea gazdelor, 31-29 (16-13), la finalul partidei antrenorul Costica Buceschi s-a declarat mulţumit de felul în care s-a implicat şi a răspuns echipa la indicaţiile date de pe margine.

„A fost un meci util, am încercat mai multe formule de joc în faţa unui adversar pe care fetele nu-l cunoșteau. Sunt mulțumit de felul în care fetele au răspuns la ceea ce le-am cerut. Toate jucatoarele  sunt sănătoase iar acest lucru este foarte important. Mâine vom face un joc școala mult mai complex, în care atât noi cât și cei de la Debrecen vom opri unele faze ale meciului pentru a corecta tot ceea ce se greșește”, a spus tehnicianul.

Pentru Corona au marcat: Buceschi 5, Tiron 5, Popa 4, Chiricuța 3, Tatar 3, Tomescu 2, Ciuciulete 2, Chiper 2, Cozma 1 şi Neagu 1.

Vineri dimineată, Corona va juca cel de-al doilea meci de verificare, insa, de aceasta data,  partida va putea fi oprita de câte ori cei doi tehnicieni vor avea ceva de explicat echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.