Tânăr dispărut după ce a plecat spre Braşov

Tânăr dispărut după ce a plecat spre Braşov

Un tânăr de 19 ani din Bucureşti a fost dat dispărut de sora lui, pe Facebook, după ce acesta s-a urcat într-un tren, care s-a defectat pe drum, joia trecută, cu destinaţia Braşov. De atunici nu se mai ştie nimic de el şi nu a mai răspuns la telefon.

Poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din gară şi spun că băiatul nu a mai ajuns la destinaţie.

Alexandru i-a spus surorii lui că îşi doreşte să urce pe Tâmpa alături de o fată de care s-ar fi îndrăgostit.

Sora tânărului, îngrijorată, a cerut ajutorul internauţilro pentru a-şi găsi fratele dispărut de cincii zile, iar în urma apelului postat  pe Facebook, a venit şi prima confirmare că tânărul a fost văzut în trenul ce urma să ajungă la Braşov, însă nu a mai ajuns la destinaţie.

 „Fratele meu, Rizea Alexandru Eusebiu, în vîrstă de 19 ani, a dispărut joi din Bucureşti. Ultima dată a fost văzut în jurul orei 11 la Cora Lujerului. Apoi a mers la Gara de Nord unde şi-a luat un bilet pentru trenul de 12:15 către Braşov. De atunci nu mai ştim nimic de el. Vă rugăm, dacă l-aţi văzut sau dacă ştiţi pe cineva care l-ar fi putut vedea, să ne anunţaţi. Mă puteţi suna la nr. 0753597472. În momentul dispariţiei purta blugi negri, un tricou negru cu nume ale unor mai multe formaţii rock. Vă mulţumesc!”, a scris Cerasela Rizea, sora tânărului, pe pagina de socializare, în speranţa că fratele ei va fi găsit nevătămat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.