Peste 400 de locuri libere în liceele braşovene, pentru admiterea din toamnă

Peste 400 de locuri libere în liceele braşovene, pentru admiterea din toamnă

Inspectoratul Școlar Județean ISJ Brașov a publicat lista cu locurile rămase libere în licee, pentru cea de-a doua etapă a repartizării computerizate în liceu, care va avea loc în toamnă.

În județul Brașov mai sunt 409 locuri rămase libere pentru următoarea etapă a repartizării, în 24 de unități liceale.

Cele mai multe locuri sunt la clasele de la Colegiul Tehnic „Remus Răduleț” – 39. Alte 32 de locuri mai sunt la Liceu „Șt. O. Iosif” Rupea, 31 la Colegiul Tehnic de Transporturi, iar 30, la Liceul Tehnologic Râșnov.

La Braşov mai sunt locuri libere la Colegiul Tehnic Transilvania – 17, Liceul Silvic – 11 , iar 17 la Colegiul cu predare în limba maghiară „Aprily Lajos“. Şi la Liceul de Muzică mai sunt 4 locuri libere, iar la Liceul Sportiv a mai rămas un loc.

Locuri suficiente sunt și la liceele din judeţ. Liceul Teoretic George Moroianu Săcele are disponibile 22 de locuri, Liceul Tehnologic Malaxa Zărnești – 21 și Colegiul Tehnic Alexandru Bărbat Victoria – 20, iar la „Doamna Stanca” Făgăraș sunt 17 locuri.

Lista completă a locurilor, pe fiecare specializare de la fiecare unitate liceală (cu codurile aferente) poate fi vizualizată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean – isjbrasov.ro.

Conform calendarului admiterii, în perioada 4 – 7 septembrie, absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare își vor trimite cererile de înscriere.

Acolo unde sunt probe de aptitudini sau probe de limbă modernă sau maternă, acestea vor fi susținute în perioada 5-6 septembrie. În 8 septembrie vor fi repartizați absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.

Foto: fanatik.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.