Parașutist militar mort, la Zărnești

Parașutist militar mort, la Zărnești
Un militar a decedat miercuri, 26 iulie, în jurul orei 14.40, în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești.
Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fața locului, însă, cu toate eforturile echipei de intervenție SMURD, a fost declarat decedat în jurul orei 15.35.
Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcția informații militare, era în vârstă de 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2013. Era căsătorit și avea un copil.
Pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, șeful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă.
Joi, 27 iulie, la ora 8.30, vor fi organizate în toate unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică.
Adrian Țuțuianu, ministrul apărării naționale, este alături de familia militarului căzut la datorie și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.
 1. Nu cumva e în Tohanu Nou aerodromul?

  Reply
 2. Militarii si militienii astia sunt ca demoazelele: il doare pe unul maseaua se vaita toti. Pe ala il omoara unul in gara si e moment de reculegere in toata tara. Asta moare si se organizeaza ceremonii de comemorare. Mai lipseste sa ii declare cetateni de onoare si gata, politicienii mai bifeaza o realizare mareata.

  Reply
  • esti chiar prost! este foarte clar ca nu te prefaci…

   Reply
   • nene, daca eram militian imi crapa obrazul de rusine daca ma facea un boschetar in gara, de exemplu. daca eu sunt prost tu esti destept: e bine ca nu ne asemanam cu toate ca eu cred ca tu te prefaci (si in cazul asta tot suntem diferiti).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.