Sute de locuri de muncă disponibile în Europa, prin A.J.O.F.M . Braşov

Sute de locuri de muncă disponibile în Europa, prin A.J.O.F.M . Braşov

Angajatorii din Uniunea Europeană și Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 773 locuri de muncă. Cele mai multe sunt în Malta – 316, dintre care 250 pentru şoferii de autobuze. Angajatorii  maltezi mai caută şi 50 de persoane pentru curăţenie/lucrători la înălţime/supervizori curăţenie.

În Germania sunt 162 de locuri de muncă vacante. Nemţii caută să angejeze 28 de ospătari, 21 de bucătari, dar şi 10 şoferi profesionişti. De asemenea, posturi vacante mai sunt din domeniul HoRecCa, dar şi în construcţii, IT sau domeniul medical.

Pentru ocuparea acestor locuri de muncă se va organiza o selecţie la Brașov, ȋn luna septembrie.

Cehii caută şi ei 30 de şoferi de autobuz, 20 de şlefuitori, pilitori, 15 forjori, 15 operatori CNC, 5 electricieni auto, 5 mecanici auto, 5 şoferi TIR, 3 maşinişti, 1 electrician, 1 fizioterapeut, 1 tehnician frigidere.

În Norvegia sunt 42 de locuri de muncă vacante, dintre care 20 sunt pentru lucrători industriali.  Norvegienii mai caută, între altele, 2 frizeri, 1 medic dentist, 1 personal curăţenie/specialist carnaval, 1 personal jocuri/specialist carnaval, 1 şofer/specialist carnaval;

În Italia sunt disponibile 40 locuri vacante pentru îngrijitori la domiciliu, iar în Marea Britanie, tot atâtea, dar 35 sunt pentru îngrijitor persoane la domiciliu, iar 5 pentru îngrijitor persoane.

Irlandezii caută 20 de lucrători în ferme de vaci de lapte, iar suedezii 20 de montatori schele.

Locuri de muncă vacante, dar mult mai puține, sunt oferite în ţări precum Austria, Spania, Luxemburg, Letonia, Olanda, Belgia. Polonia caută trei consultanţi service client cu cunoştinţe de limba română.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot vedea ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.