Cristian Cioacă rămâne fără avere. A rămas și fără al doilea apartament din Brașov

Cristian Cioacă rămâne fără avere. A rămas și fără al doilea apartament din Brașov

Aflat în închisoare de câţiva ani, fostul poliţist, Cristian Cioacă, condamnat pentru omor calificat, a aflat recent că se confruntă cu probleme financiare uriașe.

Acesta a făcut datorii tot mai mari la întreţinere, astfel, că Asociația de Proprietari ai blocului din Brașov în care soția acestuia, Elodia Ghinescu, a avut un cabinet de avocatură a reușit să obțină în instanță dreptul la plata restanțelor la întreținere, restante în valoare de 11.000 de lei, potrivit Libertatea.

De asemenea, Cristian Cioacă a pierdut și apartamentul din cartierul Tractorul în care soția lui și-a pierdut viața din cauza neplății către banca la care acesta avea un credit.

Cristian Cioacă, polițistul cunoscut ca cel care a omorât-o pe Elodia, a fost condamnat în anul 2014 la 16 ani și opt luni de închisoare.

De când a ajuns după gratii, comportamentul polițistului s-a schimbat radical. Cioacă, închis la Penitenciarul Colibași, județul Argeș, muncește la biblioteca secției de maximă siguranță, participă la cursuri de artizanat și a devenit specialist în tehnica origami.

Foto: arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.