Copil accidentat de un motociclist fără permis şi fugar

Copil accidentat de un motociclist fără permis şi fugar

O fetiţă de 5 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie cu răni grave după ce a ieşit în fugă din curte şi a încercat să traverseze strada fără să se asigure.

Micuţa a fost surprinsă de o motocicletă care tocmai trecea prin zonă şi accidentată, iar conducătorul motocicletei a părăsit locul accidentului.

 

„La data de 15 iulie a.c., în jurul orelor 16.30,  o minoră de 5 ani a ieşit în fugă şi fără să se asigure din curtea imobilului cu nr. 237, de pe str. Principală din localitatea Acriş când a fost acroşată de o motocicletă al cărei conducător a părăsit locul accidentului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat agentul şef adjunct Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat conducătorul motocicletei, ca fiind un bărbat de 29 de ani, care nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta, vehiculul neavând drept de circulaţie pe teritoriul României.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier, în vederea stabiliri întregii stări de fapt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.