Protestatarul Ioan Botorog, a primit interdicţie la Tribunal şi Judecătorie

Protestatarul Ioan Botorog, a primit interdicţie la Tribunal şi Judecătorie

Protestatarul de profesie al Braşovului, Ioan Botorog a primit o nouă interdicție.

El nu mai are voie să se mai apropie la mai puţin de 100 de metri de clădirea Tribunalului şi a Jucătoriei după ce a protestat aici de mai multe ori.

De aproape 15 ani, Botorog a protestat prin diverse metode în faţa Primăriei şi a Prefecturii, împotriva primarului George Scripcaru pentru că i-a ridicat mai multe vite de pe un spaţiu verde din centrul oraşului.

În urma protestelor din faţa Primăriei sau a Consiliului Judeţean, Botorog a primit avertismente, sute de amenzi, şi a fost ridicat de nenumărate ori de forţele de ordine.

La una din acţiunile de protest, Botorog a aruncat cu fecale umane, fapt care l-a trimis după gratii, unde a mai ajuns apoi încă o dată. Imediat după ce a fost eliberat, şi-a reluat protestele, de această dată, în curtea Tribunalului.

Prin scandările sale amplificate de o portavoce, Botorog crea o atmosferă în care nu se putea munci în cele două instituţii.

În cele din urmă, situaţia a ajuns în instanţă, iar magistraţii au decis să îi interzică omului să mai tulbure ordinea şi liniştea publică la mai puţin de 100 de metri de cele două clădiri.

De-a lungul timpului, nemulţumit de instituţiile publice, Botorog a găsit tot felul de metode de protest. S-a urcat în pomi, s-a legat cu lanţuri, a ajuns chiar şi la Psihiatrie, însă tot nu s-a potolit.

Foto: bzb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.