Hochei: „Lupii” se pregătesc pentru cel mai puternic turneu internaţional

Hochei: „Lupii” se pregătesc pentru cel mai puternic turneu internaţional

Echipa de hochei Corona Brașov Wolves va juca la Memorialul „Pavla Zabojnika”, de la Zvolen, Slovacia.

La competiție participă șase echipe: HC Frydek-Mistek, din Cehia, GKC Tychy, din Polonia, Corona Wolves Brașov din România, HC07 Detva, din Slovacia, GKS Katowice, din Polonia și gazda HKM Zvolen, din Slovacia.

Fiecare formație va juca trei partide, iar la final se va face un clasament.

Echipa brașoveană va evolua în 17 august împotriva slovacilor de la HC 07 Detva, apoi, pe 18 august, va juca în compania polonezilor de la GKS Katowice, iar pe 19august va înfrunta Zvolen, în ultimul meci al competiției.

„Va fi un turneu puternic la care vor participa şase echipe. Vom juca trei meciuri tari în compania unor echipe din Slovacia şi din Polonia. La competiţie sunt prezente reprezentante ale şcolilor de hochei din Polonia, Cehia şi Slovacia. Sunt convins că ne va prinde foarte bine acest turneu de pregătire. Nu mă interesează foarte mult rezultatele la acest turneu. Este important să reuşim să avem şi o mare parte din străini până la acea dată, pentru a putea omegeniza această echipă. Am pierdut doi jucători importanţi, Klempa şi McDonald care au ales să joace în altă parte şi trebuie să-i integrăm cât mai repede pe hocheiştii străini care vor ajunge la Corona. Trebuie să acumulăm foarte mult în luna august şi la acel turneu pentru a fi pregătiţi în septembrie, atunci când vor începe competiţiile oficiale ”, a spus preşedintele celor de la Corona Wolves Braşov, Emilan Cernica.

Totodată, Cernica a precizat că a trimis contractele către jucătorii străini pentru a definitiva echipa pentru sezonul viitor și așteaptă acum ca hocheiștii doriți la echipă să își pună semnătura pe înțelegeri.

Corona Wolves Brașov va începe pregătirea pe gheață la 1 august, până atunci hocheiştii brașovenii își vor încheia pregătirea fizică pe uscat.

Foto: arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.