Două medalii de aur pentru un atlet brașovean

Două medalii de aur pentru un atlet brașovean
Week-end-ul trecut, la Pitesti, s-au desfasurat Campionatele Nationale ale Romaniei de atletism la categoria Seniori si Tineret. La aceasta competitie a fost prezent atletul brasovean Nicolae Marian Coman – antrenat de Barbu Margareta si Boga Gabriel (de asemenea brasoveni) – avand dubla legitimare la (CSA Steaua Bucuresti si CSU Arad), unde a reusit sa cucereasca doua medalii de aur in proba de 1.500 m cu un timp de 3:49:20. A obținut o medalie la categoria Tineret si una la categoria Seniori.
Totodata, Marian a reusit sa se califice si la Campionatele Europene de Tineret care au loc in Polonia in aceasta saptamana, competitie la care visa de doi ani de zile sa poata sa ajunga sa participe.
„Marian a reusit sa ne surprinda cu aceste doua titluri castigate , el fiind incadrat deocamdata la categoria Tineret. Progresul lui Marian este unul fantastic si speram sa continue la fel si sa ne reprezinte pe cele mai inalte trepte ale podiumurilor internationale!”, ne-au declarat antrenorii tânărului sportiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.