Poliţistul erou: Sin Eugen a salvat familia ajunsă cu mașina în lacul de la Rotbav

Poliţistul erou: Sin Eugen a salvat familia ajunsă cu mașina în lacul de la Rotbav

Sin Eugen, ar putea trece drept eroul anului, după ce a salvat viaţa unei familii, reacționând exemplar în situația dată, de extremă urgență.

Miercuri, 5 iulie, în jurul orei 16.40, o familie era să sfârșească tragic, când mașina acesteia a părăsit partea carosabilă și a plonjat într-un lac, în vecinătatea DN 13, în apropierea localităţii Rotbav.

Din fericire, aflat în timpul liber, polițistul care circula cu mașina personală, în spatele autoturismului, nu a stat pe gânduri. Imediat, polițistul a oprit și a intrat în lac, salvând familia care se afla în autoturism (soț, soție și un copil de 3 ani).

Conducătorul auto și copilul au avut nevoie de manevre de resuscitare, care au fost efectuate tot de agentul de poliție. Soția polițistului a semnalat și altor participanți la trafic evenimentul, astfel că și alți conducători auto au venit în ajutorul lor.

Polițistul are 44 de ani, o carieră de 24 ani, și lucrează la dispeceratul Poliției Orașului Rupea.

Potrivit informațiilor date joi de IPJ Brașov, cauza accidentului de miercuri a fost oboseala, șoferul adormind la volan. Acesta a scăpat cu răni ușoare, din fericire, la fel și copilul de trei ani.

Soția e într-o situație mai gravă, încă internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

O maşină a plonjat în lacul de la Rotbav

Leave a Reply

Your email address will not be published.