Bărbatul care s-ar fi aruncat de pe un pod la Făgăraş, şi-a înscenat moartea

Bărbatul care s-ar fi aruncat de pe un pod la Făgăraş, şi-a înscenat moartea

După ce pompierii făgărăşeni și scafandrii l-au căutat zile întregi în apele Oltului pe un bărbat în vârstă de 43 de ani care s-a aruncat de pe podul din cartierul Galați, din Făgăraş, aceştia au întrerupt, joi, căutările, pentru că acesta a revenit acasă teafăr și nevătămat.

Vecinii spun că acesta și-a înscenat moartea pentru ca soția să se reîntoarcă acasă și în tot acest timp, când salvatorii îl căutau pe apele Oltului, iar familia era îngrijorată, acesta a stat ascuns prin grădinile oamenilor din cartierul Galați, potrivit fagarasultau.ro

Marţi noaptea, bărbatul, care era însoţit de un tînăr, s-a urcat pe pod şi s-a aruncat în apele Oltului. Tânărul, speriat că bărbatul nu mai ieşea la suprafaţă, a sunat imediat la serviciul 112 pentru a cere ajutor.

Pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică şi au pornit în căutarea lui, însă, din cauza întunericului, acesta nu a fost de găsit.

Joi dimineaţa, căutările au fost reluate cu o barcă pneumatică, însă pompierii au fost anunţaţi ulterior că nu mai este nevoie să caute pentru că omul a sosit viu şi nevătămat, acasă.

Cel mai probabil, omul va fi sancționat pentru fapta sa.

http://newsbv.ro/2017/06/28/barbat-cautat-raul-dupa-aruncat/

Leave a Reply

Your email address will not be published.