blog-logo

Proiect: Parcare automatizată privată cu 200 de locuri în Centrul Istoric al Braşovului

Proiect: Parcare automatizată privată cu 200 de locuri în Centrul Istoric al Braşovului

O firmă privată intenţionează să amenajeze o parcare automatizată (maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces) în Centrul Istoric al municipiului Braşov, în apropiere de Piaţa Sfatului.

Reprezentanţii companiei au depus o solicitare la Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov, pentru emiterea unui punct de vedere cu privire la amenajarea parcării automatizate în imobilul cu numărul 5 de pe strada Apollonia Hirscher (intersecţie cu strada Grigoraş Dinicu).

Firmă a obţinut un certificat de urbanism pentru amenajarea unor birouri, însă pentru amenajarea parcarii automatizate, cererea a fost respinsă din start, întrucât Comisia de Circulaţie nu emite puncte de vedere, ci se ocupă de avizarea sau nu a unor propuneri.

„Comisia nu s-a pronunţat în acest dosar. Având în vedere că firma obţinut certificat de urbanism doar pentru birouri, dacă doreşte să amenajeze şi o parcare, pentru această lucrare trebuie să obţină un alt certificat de urbanism”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de BunaZiuaBrasov.

Dacă firma nu renunţă la ideea de a amenaja parcarea automatizată şi va obţine avizul, va construi o parcare cu o capacitate de 200 de locuri.

Alte articole:   Icoana – fereastră spre satul bunicilor și spre eternitate, interviu cu creatorul popular Cornel Sculean

Foto: bzb.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate