blog-logo

Accident cu scandal, în Bartolomeu

Accident cu scandal, în Bartolomeu

Un accident a avut loc miercuri noapte, în jurul orei 22.30, blocând aproape întreaga circulaţie în Bartolomeu, pe Calea Făgăraşului, zona autogării RAT.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, unul dintre şoferi, în vârstă de 26 de ani, care se deplasa pe Calea Făgăraşului, dinspre oraş către Şoseaua Cristianului, nu a acordat prioritate în intersecţia cu Şoseaua Cristianului şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar (dinspre Ghimbav) de un tânăr de 24 de ani.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, cei doi şoferi şi un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, care se afla în maşina condusă regulamentar, au fost răniţi.

Alte articole:   Icoana – fereastră spre satul bunicilor și spre eternitate, interviu cu creatorul popular Cornel Sculean

La faţa locului au fost mobilizate un număr impresionant de maşini de intervenţie: o maşină de pompieri, două echipaje ale Poliţiei, paramedicii de la SMURD şi o ambulanţă.

Potrivit martorilor, citaţi de BunaZiuaBrasov, şoferii, „mai aveau puţin şi se luau la bătaie. Unu că nu a oprit, altul că ce viteză avea, unu ţipa după Ambulanţă, că şchiopăta… deci o să mai dureze ceva”, a scris un braşovean pe grupul de pe Facebook, Info Trafic Jud. Braşov, unde martorii au postat şi imagini de la faţa locului

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate