Prima operație chirurgicală realizată săptămâna trecută la Spitalul din Rupea

Prima operație chirurgicală realizată săptămâna trecută la Spitalul din Rupea

Primăria Rupea a depus la Compania Națională de Investiții un proiect pentru reabilitarea Spitalului Orășenesc.

„Este un proiect de suflet pentru mine și vreau să vă spun că avem condiții civilizate la spitalul din Rupea. Mai mult, vreau să vă spun şi mă bucur că medicii doresc să vină la Rupea, iar, din ce cunosc, s-a făcut prima intervenție chirurgicală săptămâna trecută. Ca secții avem interne, chirurgie, pediatrie, infecțioase, maternitate şi deservim populația pe o rază de 30 km din jurul orașului Rupea”, a  precizat primarul Nicolae Bărdaş.

Investiția pentru modernizarea spitalului este estimată la 28 de milioane de lei.

Edilul a mai anunţat că, în urma discuțiilor cu mai mulți factori decizionali, se doreşte amenajarea unei stații SMURD la Rupea, mai ales că pe DN13 au loc aproape zilnic accidente.

„Trebuie să găsim un spațiu adecvat. Suntem la peste 45 km de Sighișoara, Odorheiul Secuiesc sau Brașov, precum și un punct de lucru al Crucii Roșii”, a menţionat Bărdaş.  1. Rusine ptr acest spital sectia de pediatrie. 4 asistente medicale nu au fost in stare sa puna o branula unui copil de 10 ani cu febra 40.Am fost poftita politicos afara sa linistesc copilul (unde erau 40 grade) poate asa stiu d-nele asistente sa scada febra unui copil …..afara….
    Cand le am reprosat ca acest copil nu e cobai ptr a invata ele medicina, si-au luat „jucariile” si au plecat suparate!!!!
    Doamne fereste sa ajunge-ti pe mana lor!!!
    Tot respectul pentru restul personalului din acest spital!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.