Copil de doi ani, rănit într-un accident produs de mama sa

Copil de doi ani, rănit într-un accident produs de mama sa

Un copilaş de doi ani a ajuns la spital, marţi seara, după ce mama lui, care conducea un autoturism pe strada Lunii din Braşov, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism şi a provocat un accident.

În jurul orei 22:15, femeia de 34 de ani, care avea copilul pe bancheta din spate, a pătruns în intersecţia cu str. Traian, fără a respecta semnificaţia indicatorului „Oprire“ şi a intrat în coliziune un autoturism care circula regulamentar, iar acesta din urmă a fost proiectat într-o autoutilitară parcată.

„În urma evenimentului, un minor de 2 ani, pasager în maşina condusă de femeie, în scaun special pentru copii, a fost transportat la spital, în vederea evaluării stării de sănătate şi acordării de îngrijiri medicale, fără să fie necesar ca acesta să rămână internat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.