Aventuri culinare în Transilvania!

Aventuri culinare în Transilvania!

In acest weekend Brașovul va fi Capitală Culinară Internațională! Asociația Culturală Euro Est Alternativ împreună cu Euro-Toques și Centrul de Evenimente Lux Divina, vor organiza cea mai mare competiție culinară din istoria României – East European Culinary Cup!

În concurs s-au înscris peste 25 echipe naționale și 120 de concurenți înscriși la individual. Vor participa personalități marcante din lumea mondială a gastronomiei, maeștri bucătari listați în Michelin Guide, președinți de asociații profesionale internaționale: Thomas Gugler (Președinte W.A.C.S.), Enrico Derflingher (Președinte Euro-Toques internațional), maeștri cofetari și patiseri și mulți colegi din România care vor sărbători cei 10 ani de activitate ai Asociației Culturale Euro Est Alternativ, cea mai mare și importantă organizație culinară profesională din România!

În ziua de 3 iunie, începând cu orele 18,30, Lux Divina va găzdui prima Gala Dinner (Fine Dining) din România pregătită de către Chef Giorgio Diana, un Maestru în Arta Culinară listat în Ghidul Michelin.Cei înscriși vor avea parte de o experiență culinară unică: calitate, rafinament, profesionalism, artă culinară la adevărata ei valoare!

Programul competițional și accesul pentru public este gratuit şi va fi în zilele de sâmbătă, 3 iunie și duminică, 4 iunie 2017, între orele 10.00 și 19.00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via