Profesori şi studenţi, siliţi să participe la întâlnirea cu Iohannis de la Universitatea Transilvania

Profesori şi studenţi, siliţi să participe la întâlnirea cu Iohannis de la Universitatea Transilvania

Conducerea Universității Transilvania din Braşov este acuzată că a declarat mobilizare generală pentru a umple aula de 500 de locuri în care va fi primit preşedintele Klaus Iohannis, şi ar fi obligat unii profesori şi studenţi să participe la eveniment, scrie Jurnalul Naţional.

Mai mult, în ultimul moment, au mutat de acolo cursul festiv organizat pentru absolvenţii din acest an ai uneia dintre facultăţi, într-o sală mai mică.

În replică, Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii Transilvania din Braşov, neagă că i-ar fi convocat pe profesori și studenți.

„Vreau să vă asigur că îmi pare foarte rău că trebuie să mutăm această festivitate şi am încercat să afectăm cât mai puţin această festivitate”, a mai spus prorectorul.

Şeful statului va vizita Institutul de Cercetare — Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, cel mai mare institut al unei universități românești construit cu finanțare europeană și care reunește 29 de centre de cercetare.

Totodată, președintele Iohannis va participa, în Aula Universității Transilvania, la o dezbatere cu membrii comunității academice și de cercetare, respectiv cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Brașov, discuția centrându-se pe teme legate de parteneriatul dintre mediul academic și industrie în domeniul cercetării și finanțarea cercetării științifice românești.

Foto: arhiva

 1. Un articol cu desăvârșire fals. Nimeni nu a fost obligat sa participe la aceasta activitate.
  Semnat: un student!

  Reply
 2. Și bineînțeles, nici cursuri nu s.au făcut intre 12 și 16.

  Reply
 3. Vechile metode comuniste nu mor decat cu smecherii din conducerea universitatii. Iar abrudan e o rusine a invatamantului romanesc. Ei i-a protejat permanent pe gerontofilii carora le prelungeste an de an activitatea la catedre. Nu mai scapam de ei. Studentii sunt plictisiti si scarbiti. Acum ca a dat caldura mumiile put a traspiratie si le pute si gura. Cand alzheimerul e pe pauza apar si ei pe la cursuri.Naspa rau!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.