Femeie tâlhărită de doi minori, pe strada Zorilor

Femeie tâlhărită de doi minori, pe strada Zorilor

În cursul zilei de miercuri, o femeie a fost tâlhărită de doi copii de 10 şi 13 ani, pare-se instigaţi de un adolescent de 16 ani.

Femeia a fost atacată în timp ce se deplasa pe strada Zorilor. Ea a fost acostata din spate de atacatori, care i-au smuls geanta de pe umăr, în care avea 500 de lei.

Agenţii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute care veneau din spatele victimei i-au sustras geanta pe care o purta pe umăr.

Atacatorii nu s-au bucurat, însă, prea mult de „pradă”, întrucât au fost prinşi de poliţişti.

„Verificările efectuate de polițiști cu operativitate au condus la identificarea autorilor faptei, stabilindu-se că aceștia sunt minori, în vârstă de 10, respectiv 13 ani, fiind instigați să comită fapta de către o altă persoană, în vârstă de 16 ani. Față de persoana instigatoare s-a dispus efectuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și instigare la furt, fiind reținută, în data de 18 mai a.c., pentru o perioadă de 24 ore. Întrucât au vârsta sub 14 ani, ceilalți autori au fost internați în Centrul pentru Copilul Delincvent – Ghimbav”, a explicat reprezentantul Poliţiei Judeţene Braşov, Ionuţ Marin.


Cercetările în caz sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a se stabili dacă nu cumva minorii au comis şi alte fapte de acest gen.

Foto: adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published.