O stradă nouă şi încă un sens giatoriu în Centrul Civic

O stradă nouă şi încă un sens giatoriu în Centrul Civic

Odată cu construcţia noului mall pe fosta platformă industrială Hidromecanica, va fi amenajată o nouă stradă precum şi un sens giratoriu, care va asigura accesul spre parcarea din incinta mall-ului.

Potrivit administratorului public al Braşovului, Miklos Gantz, reprezentanţii AFI au prezentat planurile noului mall şi ale spaţiilor pentru birouri, modul în care au în vedere  amenajarea zonelor verzi în cadrul sistematizărilor verticale, dar şi sistemul de iluminat ambiental şi arhitectural de pe zonele de promenadă.

„Totodată, am avut discuţii şi cu privire la accesele şi ieşirile din viitoarea clădire, din proiect reieşind că se asigură acces pentru aprovizionare, dar şi către parcările sub şi supraterană. Acum, urmează examinarea documentaţiei de către serviciul de specialitate, urmând a se analiza condiţiile de eliberare a autorizaţiei de construire”, a precizat Gantz, citat de BunaZiuaBrasov.


Noua stradă va face legătura între Nicolae Titulescu şi Bulevardul 15 Noiembrie, paralelă cu strada Roşiorilor.

De asemenea, pe strada Nicolae Titulescu, în zona intersecţiei cu strada Dimineţii, se va amenaja un sens giratoriu, care va asigura accesul către parcarea din incinta mall-ului.

Foto: bzb.ro

  1. […] odată cu construcţia noului mall pe fosta platformă industrială Hidromecanica, va fi amenajată o nouă stradă precum şi un sens giratoriu, care va asigura accesul spre parcarea din incinta […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.