Record de licitaţii pentru locurile de parcare din Astra II

Record de licitaţii pentru locurile de parcare din Astra IIConcurenţa pentru un loc de parcare de reşedinţă s-a înteţit, la licitaţiile din cartierul Astra II. Preţurile unor locuri de parcare s-au triplat.

Primăria Braşov a înregistrat luni, 21 de licitaţii pentru locuri de parcare situate în Astra II, fiind cel mai mare număr de licitaţii din ultimii ani (de obicei, cetăţenii se înţeleg asupra locurilor pe care le doresc şi nu apar suprapuneri).

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, s-a ajuns ca două locuri de parcare (unul pe str. Ciprian Porumbescu, iar celălalt pe str. Liviu Cornel Babeş) să fie date pentru suma de 460 de lei/an, în condiţiile în care preţul de pornire a fost de 144 de lei pe strada Ciprian Porumbescu şi de 132 de lei pe strada Liviu Cornel Babeş.

O sumă mare a licitat şi un braşovean, mai exact 380 lei/an, pentru un loc de parcare de pe str. Ciprian Porumbescu, iar un alt spaţiu de pe strada Liviu Cornel Babeş a fost obţinut de o persoană care a oferit 360 lei/an.

La preţuri ridicate s-a ajuns şi în cazul a două locuri de parcare de pe Calea Bucureşti, acestea fiind câştigate contra sumelor de 350, respectiv 400 de lei/an.

Cele mai ieftine locuri de parcare pentru care s-a licitat au fost oferite la preţul de 200 de lei, în condiţiile în care se pornise de la 144 de lei.

Foto: arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate