Percheziții la Crucea Roșie și acasă la Luana Minea, cea care l-a amenințat pe Godină!

Percheziții la Crucea Roșie și acasă la Luana Minea, cea care l-a amenințat pe Godină!

Procurorii fac la această oră mai multe percheziții la sediul filialei Brașov de la Crucea Roșie și acasă la fost directoare Luana Minea.

Oamenii legii suspectează că aceasta ar fi deturnat fonduri ale instituției pe care o conducea, primite de la Consiliul Județean Brașov, unde ea a activat ca și consilier județean.

Luana Minea a fost luată în vizor și într-un alt caz, în timp ce încerca „să-i salveze” permisul șoferului cu care era în mașină, după ce acesta încălcase Legea circulației, după ce a fost oprit în trafic de polițistul Marian Godină.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează două percheziţii în municipiul Braşov, la sediul unei organizaţii şi la domiciliul unei femei în vârstă de 64 ani. În cauză sunt efectuate cercetări cu privire la gestionarea deficitară a fondurilor publice primite de la o instituţie publică în perioada 2013 – 2015, prin schimbarea destinaţiei pentru care au fost acordate“, arată Poliţia Braşov.

Femeia vizată de percheziţii este fosta şefă a Crucii Roşii, Luana Minea, pe numele acesteia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deturnare de fonduri, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi delapidare, conform unor surse judiciare.


  1. Crucea Rosie din Brasov, a avut incheiate diferite Contracte, inclusiv cu Directia Generala de Aistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov ; d-na Luana Minea fiind si membru din partea Comsiliului Judetean Bv. la Colegiul Director de la Protectia Copilului.
    A avut incheiate contracte sub fosta directoare Martin Virginia – demisa in anul 2014 de DNA Serviciul Teritorial Brasov ; este posibil ca acestea sa fi continuat si dupa anul 2014, sub conducerea inca actualului director general Durna Gheorghe – urmarit penall in dos nr.. 4122/P/2016 al Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov.
    Este posibil ca, totul sa fi plecat de la Martin Virginia…
    Succes anchetatorilor !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.