Descinderi la suspecți de proxenetism care ar fi obținut 1,5 milioane euro din exploatarea unor tinere

Descinderi la suspecți de proxenetism care ar fi obținut 1,5 milioane euro din exploatarea unor tinere

Un număr de 16 percheziții domiciliare sunt efectuate miercuri de polițiști, în municipiile Brașov și Săcele, la suspecți de proxenetism care ar fi obținut din această activitate infracțională circa 1,5 milioane de euro, conform Poliției Române.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), perchezițiile la membrii unei grupări infracționale suspectate de proxenetism sunt făcute de lucrători ai Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.

„Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe teritoriul Uniunii Europene, în țări precum Austria, Elveția, Germania și Spania. În fapt, aceștia ar fi exploatat mai multe tinere, membrii grupării identificând clienți din străinătate. Sumele de bani obținute din activitățile infracționale se ridică la 1.500.000 euro”, se arată în comunicatul IGPR.

  1. Octavian Razvan mai 17, 2017, 10:25 pm

    Ce sa iti spun, mare atac! Toata Moldova, Vrancea, Dobrogea se prostitueaza de bunavoie si cu entuziasm, de la Brasov si pana in Spania si Amsterdam, si ei fac descinderi la asa zisi exploatatori. Coruptia si saracia fac sa nu existe alternativa pentru o altfel de munca. De aceea trebuie legalizata prostitutia.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.