Cu permisul suspendat, prins la volan, a schimbat locul cu pasagera din dreapta

Cu permisul suspendat, prins la volan, a schimbat locul cu pasagera din dreapta

Sâmbătă seara, un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore după ce a schimbat locul la volan cu pasagera din dreapta sa.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism care rula prin localitatea braşoveană Prejmer. La un moment dat, şoferul a observat în faţă un echipaj de poliţie, moment în care a virat pe o alee care ducea spre o proprietate.

Poliţiştii au observat că şoferul a coborât din maşină şi a făcut schimb de locuri cu pasagera din dreapta. În urma acestei acţiuni, oamenii legii i-au cerut documentele bărbatului şi au aflat că acesta avea permisul de conducere suspendat.

„La data de 13.05 a.c., în jurul orelor 22.40, un bărbat de 31 ani, a condus un autoturism pe str. Braşovului, din comuna Prejmer şi, în apropierea ieşirii din localitate, spre Teliu, observând echipajul de poliţie rutieră , a oprit autoturismul pe aleea de acces către un imobil şi a coborât din maşină, locul său la volan fiind luat de pasagera dreapta faţă din autoturism. Poliţiştii au constatat că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în privinţa acestuia fiind efectuate verificări în cadrul a două dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiştilor braşoveni, Gabriela Dinu.

Prin ordonanţa emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Braşov.

În cauză a fost constituit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, cercetările fiind continuate sub supravegherea unităţii de parchet competente.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.