Noi zone de fitness şi street workout, în aer liber

Noi zone de fitness şi street workout, în aer liber

În urma solicitărilor venite din partea cetăţenilor, edilii braşoveni vor continua amenajarea de spaţii pentru practicarea exerciţiilor fizice în aer liber.

Astfel, pentru acest an au în plan să cumpere echipamente pentru fitness şi echipamente speciale pentru „street workout”  în valoare de 150.000 de lei, după ce anul trecut a achiziţionat 20 de aparate pentru adulţi, 5 pentru persoane cu dizabilităţi şi un ansamblu workout, suma lor fiind de 143.000 de lei, inclusiv TVA.

„Ne propunem să achiziţionăm între 25 şi 30 de aparate. Avem în continuare solicitări venite din mai multe zone ale Braşovului pentru montarea de astfel de echipamente, cum ar fi din zona căminelor studenţeşti de pe strada Memorandumului, în parcul de la pasajul Fartec, în zona Uranus -Traian, în Bartolomeu sau Timiş – Triaj”, a declarat Miklos Gantz, administratorul public al Braşovului, citat de BunaZiuaBrasov.

Din 2007, de când a început montarea aparatelor de acest tip, şi până în prezent au fost amenajate 28 de zone dotate cu echipamente pentru a practica exerciţii fizice în aer liber, dar şi două parcuri unde au fost montate echipamente speciale pentru „street workout” un nou fenomen sportiv, ce constă în efectuarea unor exerciţii fizice la bare fixe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.