EXCLUSIV Doi brașoveni conduc filiala PNL Italia

Alegerile în organizația din Italia a PNL au adus o supriză plăcută pentru doi brașoveni. În data de 26 aprilie a fost desemnată noua conducere a liberalilor români care locuiesc în Italia, în prezența senatorului Viorel Badea, care este președintele PNL Diaspora (reconfirmat și el în funcție în 30 aprilie, la București).

Președinte a fost desemnat Valentin Făgărășan, care este din Codlea. El locuiește în Italia de 25 de ani, unde are o firmă de construcții, care este în primele 15 cele mai puternice societăți de profil.

„În funcția de președinte al Partidului Național Liberal din Italia vreau să întăresc comunitatea de români liberală prin încredere și credibilitate. Pentru mine este important să reconstruim filiale din Italia, să respectăm si să apreciem fiecare membru, fiecare simpatizant liberal și, în același timp, să aducem oameni noi, care vor sa se implice în activitatea partidului”, ne-a declarat Făgărășan (al doilea din stânga, în fotografia de mai sus).

Un alt brașovean care a fost ales prim-vicepreședinte al PNL Italia este Decebal Mihai Drăgușel (primul din stânga). Este din Cristian și lucrează ca administrator de firmă la un azil de câini comunitari.

 

 1. unde are o firmă de construcții, care este în primele 15 cele mai puternice societăți de profil.
  De unde in primele 15? Din Codlea? O denumire a firmei,ceva?

  Este din Cristian și lucrează ca administrator de firmă la un azil de câini comunitari.
  Din greu 🙂
  Ce e? Se apropie europarlamentarele?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.