A accidentat o persoană şi a avariat trei maşini, pentru că nu a respectat indicatorul „Oprire”

A accidentat o persoană şi a avariat trei maşini, pentru că nu a respectat indicatorul „Oprire”

În cursul zilei de miercuri, o şoferiţă de 28 de ani, care conducea, un autoturism pe strada Oituz din Brașov, nu a respectat un indicator, a pătruns într-o intersecţie unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Femeia a scăpat nevătămată, dar bărbatul a suferit câteva răni uşoare, pentru care a necesitat îngrijiri medicale.

„La data de 03.05 a.c., în jurul orelor 07.00, o femeie cu vârsta de 28 de ani,  în timp ce conducea un autoturism pe str. Oituz, din municipiul Braşov, dinspre str. T. Vladimirescu către str. Codrii Cosminului,  la intersecţia cu str. Codrii Cosminului, nu a respectat semnificaţia indicatorului «OPRIRE», a pătruns în intersecţie unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar  dinspre str. 13 Decembrie către B-dul Griviţei, de către un bărbat de  61 de ani. Ca urmare a impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un alt vehicul parcat pe partea stângă a sensului său de mers, în dreptul imobilului cu nr. 135. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 61 de ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a explicat detaliile accidentului agentul şef adjunct Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.