Bucureștean plecat din Spitalul Județean Brașov, dat dispărut

Bucureștean plecat din Spitalul Județean Brașov, dat dispărut

Polițiștii din Brașov caută un bărbat, de 41 ani, din București, care a plecat la propria solicitare din Spitalul Județean Brașov și care, până în prezent, nu a mai ajuns acasă.

 Polițiștii au fost sesizați că bărbatul, de 41 de ani,  a solicitat externarea, la cerere, în data de 19.04.2017, din cadrul Spitalului unde fusese transportat din cauza unei crize de epilepsie, după care a plecat către o destinație necunoscută fără a mai reveni la domiciliu până în prezent.

„Acesta are 1.80 – 1.85 m înălțime, constituție atletică, fața ovală, păr șaten, ten deschis, ochi căprui iar pe față prezintă mai multe semne particulare, cicatrici, datorate unor accidente rutiere (la ochiul stâng are semnul unei cusături medicale). La data plecării era îmbrăcat cu geacă de culoare kaki, model vânătoresc, pantaloni de culoare maro, iar în picioare purta bocanci de culoare maro”, au precizat polițiștii.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Leave a Reply

Your email address will not be published.