Restricție de tonaj între Brașov și Fundata, pe DN73

Restricție de tonaj între Brașov și Fundata, pe DN73

UPDATE A incetat restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 73.

Restrictia fusese impusa pe sectorul de drum cuprins intre km 92+000 si km 130+000, din cauza viscolului și ninsorii abundente. Utilajele de dezapezire ale CNAIR SA sunt in continuare prezente in zona pentru a mentine conditiile necesare circulatiei.

20.45 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că începând cu ora 20.00 a fost impusa o restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 73, intre km 92+000 si km 130+000.

Această măsură a fost luată din cauza viscolului și ninsorii abundente din zonă. Sectorul pe care a fost instituita restrictia se află între municipiul Brasov si localitatea Fundata.

Pe acest sector de drum, utilajele de dezapezire ale CNAIR SA actioneaza pentru reluarea circulatiei.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360

  1. DN1A dupa Cheia, sens spre Sacele blocat de ore bune.
    Aceasta informatie nu apare nicaieri. Bataie de joc…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.