Prima etapă a sezonului de Viteză în Coastă de la Râşnov s-a amânat

Prima etapă a sezonului de Viteză în Coastă de la Râşnov s-a amânat

Inițial, prima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă trebuia să înceapă în weekendul 22-23 aprilie cu „Trofeul Serus”, la Râşnov.

Competiția urma să se desfășoare pe traseul dintre Râșnov și Poiana Brașov, însă conducerea Federației a luat decizia de a amâna această etapă din cauza prognozei meteo.

„Având în vedere prognoza meteo total nefavorabilă desfășurări unei competiții de viteză în coastă – temperaturi negative de noapte și extrem de joase ziua dar și ninsori, conducerea executivă FRAS, Comisia Națională de Viteză în Coastă împreună cu organizatorul primei etape au hotărât amânarea competiției pentru weekend-ul 29-30 aprilie 2017”, se arată în comunicatul trmis de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Urmarea a acestei decizii se va modifica și calendarul competițional FRAS pentru Campionatul Național de Viteză în Coastă 2017.

Piloții care vor să participe la prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Râșnov se mai pot înscrie până joi, 20 aprilie, la ora 20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.