Piatra Mare Trail Running – un nou concurs de alergare montană la Săcele

Piatra Mare Trail Running – un nou concurs de alergare montană la Săcele

 După succesul de la Bunloc Vertical Race, o nouă cursă de alergare montană se naște la Săcele. În data de 30 aprilie, la Săcele va avea loc o nouă cursă de alergare montană – Piatra Mare Trail Running. Este vorba o cursă destinată alergătorilor cu experiență. Traseul are o lungime de 15 km, cu diferență de nivel de 1.500m+.

Plecarea va fi de la Dâmbu Morii și se va alerga pe traseul 7 Scări – traseul ocolitor, Cabana Piatra Mare, Piatra Scrisă, Stâna din Pietricica, Vf. Piatra Mare, sosirea urmând să fie la Cabana Piatra Mare.

Numărul de locuri pentru înscrieri este de maxim 150 de concurenți. Înscrierile se pot face deja online pe pagina de facebook a cursei, sâmbătă seară, 29 aprilie, la Tipografia și în număr limitat în ziua concursului.

Fiecare concurent va beneficia de un ceai și o masă caldă la Cabana Piatra Mare, va primi un tricou personalizat și o medalie de finisher. Mai multe detalii se pot afla pe pagina de facebook a competiției.

Organizatorii și-au propus ca această ediție să fie una pilot, de la anul cursa urmând să aibă loc în perioada februarie-martie, și să includă și ski de tură și alpinism.

Leave a Reply

Your email address will not be published.