Un minor a ajuns cu maşina în şanţ după ce a condus maşina cu permisiunea tatălui

Un minor a ajuns cu maşina în şanţ după ce a condus maşina cu permisiunea tatălui

Un minor de 17 ani din Apaţa s-a ales cu dosar penal, după ce a condus maşina familiei şi a ajuns cu ea într-un şanţ.

Totul a ieşit la iveală când poliţiştii din Apaţa au trecut pe lângă o casă din sat şi au avut surpriza să găsească în faţa acesteia un autoturism abandonat care prezenta urme ale unui accident rutier.

Oamenii legii au făcut investigaţii şi au aflat că maşina a fost condusă de un minor de 17 ani, care a pierdut controlul volanului şi a intrat cu aceasta în şanţ. În momentul accidentului, minorul era însoţit de tatăl său şi de fratele mai mic, un copil de 12 ani.

„La data de 10.04.2017, poliţiştii au identificat pe strada Mihai Viteazu din localitatea Apaţa, în dreptul imobilului cu nr. 529, un autoturism derapat în afara părţii carosabile, fără ocupanţi în interior, care prezenta mai multe avarii în partea din faţă. Verificările efectuate au relevat faptul că autoturismul a fost condus în ziua respectivă de un minor în vârstă de 17 ani şi, întrucât nu deţinea permis de conducere, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţul aflat la marginea drumului. La data producerii evenimentului în autoturism se mai aflau două persoane, respectiv un minor în vârstă de 12 ani şi proprietarul autoturismului, care nu deţine permis de conducere”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

În urma evenimentului autoturismul a fost serios avaritat, dar din fericire nicio persoană nu a suferit vătămări corporale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea vehiculului unei persoane care nu deţine permis de conducere, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.